Opća bolnica Tešanj po treći put na sajmu privrede

slika-1-9.JPGU industrijskoj zoni Bukva Tešanj, u zgradi bivše fabrike Sloga, otvoren je 9. sajam privrede Biznis 2013. Tešanj.

Uz veliki broj izlagača iz BiH, Srbije i Slovenije na sajmu je po treći put prisutna i Opća bolnica Tešanj.

Sajam je otvoren od 11.04. do 14.04.2013. godine.

...


Jednodnevni tečaj u Općoj bolnici

teca-1.JPGDana 13.03.2013. godine Opća bolnica Tešanj u saradnji sa Ljekarskom komorom Zeničko dobojskog kantona, Kliničko bolničkim centrom Rijeka (Hrvatska) i Klinikom Golnik (Slovenija) organizovala je jednodnevni tečaj sa temom "Primjena ultrazvuka u urgentnim stanjima grudnog koša i abdomena". 


...


Svečani ispraćaj u penziju prof.dr.Ekrema Ajanović

ekrem-sl.1.JPGVeć tradicionalno Opća bolnica Tešanj organizuje druženje povodom ispraćaja zaposlenika u penziju. Tako je bilo i ovoga puta kada je 31.12.2012. godine u restoranu Opće bolnice Tešanj, u prisustvu većeg broja zaposlenika ove ustanove kao i zaposlenika JU Doma zdravlja Tešanj, priređen svečani ispraćaj u zasluženu penziju dugogodišnjem radniku ovih ustanova prof.dr.sc. Ekremu Ajanović.

...


Posjeta premijera ZDK Općoj bolnici Tešanj

Plevljak-Fikret.jpgPremijer Zeničko-dobojskog kantona Fikret Plevljak i dr Sead Rožajac, predsjednik OO SDP rozajac.jpgBiH Tešanj, posjetili su u novogodišnjoj noći Opću bolnicu Tešanj i tom prilikom razgovarali sa pacijentima kao i dežurnim ljekarima i drugim zdravstvenim radnicima ove ustanove, te samom posjetom u kasnim novogodišnjim satima odali priznanje zanimanjima koja ne poznaju radno vrijeme. ...


Održana tri stručna predavanja

predavaci.jpgU petak 21.12.2012. godine u Amfiteatru Opće bolnice Tešanj održana su tri stručna predavanja za ljekare Opće bolnice Tešanj i JU Doma zdravlja "Izudin Mulabećirović-Izo" Tešanj.

O temi "Controloc - Efikasnost i sigurnost primjene za Vas i Vašeg pacijenta", predavanje je održao mr.sc.dr. Rifat Sejdinović, spec.internista i subspec.pulmolog iz Opće bolnice Tešanj.

Za temu "XefoRapid - Inovacija u tretmanu akutne boli", predavač je bio prof.dr. Besim Prnjavorac, spec.internista-imunolog, subspec. pulmolog iz Opće bolnice Tešanj.

O temi "CalciMonta - Karika koja nedostaje u terapiji osteoporoze" predavanje je održao prim.dr.Enes Hundur, spec.fizikalne medicine iz JU Doma zdravlja Tešanj.

...


Galerije
   
www. bolnicatesanj.ba
e-mail: bolnicatesanj@bih.net.ba
 
www. bolnicatesanj.ba
e-mail: bolnicatesanj@bih.net.ba
Centrala:     00387 32 650-187,
                                650-622,
                                650-551,
Design and apps by HENKOS
Centrala:     
00387 32 650-187,
650-622,
650-551,
  ©2008-2017 Opca Bolnica Tešanj
Design and apps by HENKOS